Links naar Branchegenoten

 

Bent u MKB’er’? Heeft u een hekel aan cijfers, maar bent u wel geïnteresseerd in het getal onder de streep? Ik ontzorg ondernemers op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied, op strategisch en praktisch niveau. 

Bent u een ondernemende ondernemer en heeft u een opdracht die mij kan uitdagen? Belt of mailt u mij dan gerust.

 
dmg_logo_sidebar.png

Ina Burema
ina@dmgadvies.nl
M 06 52 00 50 52

 

NBA

 

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).


DMG
Postbus 208
9640 AE Veendam
www.dmgadvies.nl

 

RB

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte koepelorganisatie waarin twee beroepsverenigingen voor fiscale adviseurs de krachten bundelen: het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB).


 

VOC

De Veendammer Ondernemers Compagnie, afgekort VOC, behartigt de collectieve belangen haar leden in Veendam e.o. De vereniging is daarnaast een sociaal-zakelijk netwerk voor alle ondernemingen in de productie-, diensten-, en handelssectoren.


 
 

Overige Links

 

vanBeresteyn

DMG advies + accountancy is 'vriend' van vanBeresteyn; een multicultureel centrum dat is gebouwd pal aan het prachtige Veenkoloniaal Museum midden in het centrum van Veendam. Dankzij een jaarlijkse bijdrage van 'bevriende bedrijven' kan het theater met regelmaat voorstellingen te boeken die zonder deze sponsorgelden niet mogelijk zouden zijn.


 

Kiwanis 

Kiwanis is een wereldwijd netwerk van vrijwilligers die zich inzetten voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. De vrijwilligers zijn georganiseerd in serviceclubs en netwerken. Op vele manieren dragen deze locale clubs bij aan het welzijn en aan de ontwikkeling van kinderen.