DMG ziet Adviseren als Hoofdtaak

 

Veel accountants gooien de cijfers over de schutting — redt u zich er maar mee. Ina Burema ziet adviseren als haar hoofdtaak. Wat staat er in de cijfers geschreven? Welke actie is geboden?

Ina neemt ondernemers bij de arm en loopt een tijdje met ze op: een nuchtere metgezel die ze met heldere analyses en klare taal helpt een overtuigende visie te ontwikkelen en hun doelen te bereiken.

 
dmg_logo_sidebar.png

Ina Burema
ina@dmgadvies.nl
M 06 - 52 00 50 52
 

DMG
Postbus 208
9640 AE Veendam
www.dmgadvies.nl

Met de Benen op Tafel

 

“Met al mijn klanten voer ik periodiek overleg. Dan slaan we piketpaaltjes: ‘Waar staan we nu? Waar willen we de volgende keer zijn?' Ik zet de cijfers op een rij en dan gaan we met de benen op tafel.”

“De ondernemer moet zich vrij voelen om mij te bellen, anders weet ik niet wat er bij hem leeft. Daarom begint bij mij ook niet meteen de teller te lopen. Daar maken we van tevoren goede afspraken over.”

 
 

Voor de 'K' van het MKB

 

“Ik werk alleen voor het MKB, tot zo'n 50 medewerkers. Mijn klanten zijn te groot om alles alleen te doen, maar te klein om een MT-structuur op te tuigen. Dat soort ondernemers bied ik een klankbord.”

“Mijn adviezen gaan verder dan het financiële. Ik heb een brede ervaring. Moet ik de diepte in, dan val ik terug op het netwerk van specialisten dat ik in de loop van de tijd heb opgebouwd.”